Mediteren

 

 

Mediteren   

Wat mediteren is valt eigenlijk niet te omschrijven, omdat de ervaringen met mediteren voor iedereen anders is. Mediteren is een persoonlijke ervaring en je kunt het vergelijken met het kopen van iets voor je huis of van kleding; ook dat is puur persoonlijk. Een kwestie van wat er het beste bij jou past, wat je zelf het prettigst vindt. Voor sommige mensen is mediteren het uitschakelen van bewuste gedachten en het ervaren van wat zich tijdens het mediteren dan voor het geestesoog aandient. Anderen vinden mediteren op muziek mooi. Of tijdens het mediteren je een schitterend landschap voorstellen of een mooi schilderij of de sterrenhemel. Of je tijdens het mediteren concentreren op een bepaald onderwerp of op juist helemaal niets. Mediteren kan ook verband houden met het ontdekken van jezelf of met het zoeken naar de zin van het leven.

De meditaties worden door mij geheel intuïtief gegeven, en een ieder krijgt volop de aandacht en de begeleiding die nodig is, om een volledig inzicht over de eigen persoonlijkheid te krijgen en van daaruit te groeien.

Het is belangrijk om je kwetsbaar open te stellen, opdat de gegevens van binnenuit volledig tot hun recht kunnen komen, opdat je steeds dieper in jezelf kunt gaan.

Indien nodig wordt je geholpen bij de uitleg van de verkregen beelden.

Meditatie: €12,50 per keer

Duur +/- 1 uur.

Je kunt je opgeven voor een één op één meditatie, of een groepsmeditatie.

 

.

© TEXT AND GRAPHICS FRANCE