Kruidenstempel Massage

 

 

Kruidenstempel Massage

De kruidenstempel massage. Een weldadige, ontspannende en helende massage, afkomstig uit Thailand. De warme stempels bevatten natuurlijke kruiden en bloemen die o.a. de volgende eigenschappen hebben:

  • ontspannend
  • reinigend
  • ontsteking remmend
  • activeert de stofwisseling
  • versterkt het immuunsysteem
  • spijsvertering bevorderend
  • pijn verdovend

De kruidenstempels zijn als het ware buideltjes: een speciale samenstelling van kruiden en bloesem verpakt in natuurlijk linnen. De buidels zijn verpakt als een soort stempel, en het lichaam wordt dus behandeld met deze stempels, en mijn handen.Omdat wij anders leven, anders eten, onze cultuur en klimaat verschillend is, gebruik ik géén Thaise kruiden, maar Europese kruiden. De kruiden zijn net voor de bloeitijd geoogst, zodat ze beschikken over het volle aroma.

Door de warmte van de stempelkussens (+/-60 C) werken de kruiden diep in het onderliggende spierweefsel en de natuurlijke lichaamstemperatuur zal zich natuurlijk gaan gedragen en de stofwisseling en de doorbloeding activeren. Blokkades worden opgelost en nieuwe energie vloeit weer door uw lichaam. Het lichaam zal nog vele uren na deze massage ontspannen aanvoelen en natintelen. U voelt zich herboren!
Wilt u een massage wat speciaal op uw gesteldheid is gericht? Laat dat aan Desiree weten dan maakt zij persoonlijke kruidenbuidels voor uw massage.

Deze massage kan verlichting brengen bij spierpijn, stress, reuma en door het afvoeren van afvalstoffen kan het ondersteunend werken bij het afvallen en bij vasthouden van vocht. Ook is het heilzaam bij slapeloosheid, huidproblemen, hoofdpijn en verkoudheid. U dient na deze massage veel water te drinken.

Tijdens deze massage wordt er veel olie gebruikt.

Duur van de massage +/- 60 minuten.  

Deze kruidenstempel massage wordt afgeraden bij zwangerschap en mensen met kanker!
 

.

© TEXT AND GRAPHICS FRANCE