Ontspanningsmassage

 

 

Workshop intuïtieve ontwikkeling

Wat kan je hiermee bereiken? Allereerst kan deze workshop je goed helpen om er achter te komen wie je bent en wat je wilt. Intuïtie is innerlijk weten. Het is het totaal aan capaciteiten van de mens naast het rationele. Je gebruikt het elke dag om te weten over jezelf en de dingen die je doet. Healing Touch biedt de workshop intuïtieve ontwikkeling aan met onderwerpen zoals: energie stromen, bewustzijn, aura, chakra, gronding, veranderen, eigen doeleinden. Hieraan vooraf starten we altijd met een meditatie.

Intuïtie ontwikkelen is leren vertrouwen op informatie die vanuit je innerlijk komt. Om je intuïtie toegankelijk en zuiver te krijgen leer je eerst je binnenwereld helder te maken. Daartoe is bewustwording van energie nodig. Doel van de cursus Intuïtieve Ontwikkeling is het leren vertrouwen op intuïtie en het praktisch leren omgaan met energie. Het individuele groeiproces staat centraal. Leren “HALLO” te zeggen naar wie en wat je op dit moment bent, en met beide voeten op de grond plezier hebben in je geestelijke groei. Middelen die we gebruiken om de intuïtie te ontwikkelen zijn geleide meditaties en praktische oefeningen met energie. Deze technieken kun je direct in je dagelijkse leven integreren.

Doel van de cursus

Intuïtieve Ontwikkeling, is het leren vertrouwen op je intuïtie en het praktisch leren omgaan met energieën. Centraal staat het individuele groeiproces. De middelen die gebruikt worden om de intuïtie te ontwikkelen zijn geleide meditaties, visualisaties en praktische oefeningen met kleuren en energieën.

Start 19 Januari van 19.30 tot +/- 22.00 uur Kosten 15 euro

 

 

.

© TEXT AND GRAPHICS FRANCE